Tijdelijke accommodaties

Bent u op zoek naar tijdelijke accommodatie in de Eemshaven? Dan bent u bij NL-Housing aan het juiste adres. Wij bieden tijdelijke accommodaties aan in de Eemshaven en plaatsen rondom. Ons aanbod varieert van kleine woningen en  appartementen tot grote accommodaties.

Veilig onderdak door NL-Housing

Bij huisvesting voor uw werknemers is het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen, hier komt veiligheid ook bij kijken. Bij NL-Housing zijn alle woningen SNF-gecertificeerd om veiligheid te garanderen. Punten waar de woningen onder andere op gecontroleerd zijn: 

  • Leefruimte, daglicht en verwarming
  • Hygiëne
  • Sanitaire voorzieningen
  • Kookvoorzieningen
  • (Brand) Veiligheid

Betaalbare tijdelijke accommodaties Eemshaven 

We begrijpen dat een tijdelijk verblijf in Nederland gepaard kan gaan met extra kosten. Daarom bieden we betaalbare opties aan die passen bij verschillende budgetten. U kunt hierbij denken  aan grote locaties, eengezinswoningen en appartementen. Met onze competitieve prijzen en transparante huurovereenkomsten kun je jouw verblijf in Nederland plannen zonder financiële zorgen.

Ontdek ons complete aanbod

Bij NL-Housing bieden we een scala aan handige diensten om uw tijdelijke accommodatie in Nederland zo comfortabel mogelijk te maken. Onze professionele schoonmaakdiensten zorgen ervoor dat uw verblijfsruimte altijd fris en schoon is. Daarnaast bieden we een efficiënte afvalservice en een betrouwbare storingsdienst die 24/7 beschikbaar is. Vertrouw op NL-Housing voor een zorgeloos verblijf met uitstekende service.

Contact opnemen NL-Housing 

Als je op zoek bent naar een tijdelijke accommodatie in Nederland, kies dan voor NL-Housing. Met ons ruime aanbod, flexibele huuropties, kwaliteits accommodaties en betaalbare prijzen zorgen we ervoor dat jouw werknemers in Nederland comfortabel en stressvrij zijn. Begin vandaag nog met het zoeken naar de ideale tijdelijke accommodatie en ervaar de uitstekende service van NL-Housing. Aarzel niet en neem contact op!