Arbeidershuisvesting Groningen

Op zoek naar arbeidershuisvesting in Groningen? NL-Housing is gespecialiseerd in all-in huisvesting voor expats en buitenlandse werknemers. Wij bieden u de beste arbeidershuisvesting in verschillende plaatsen in de provincie Groningen. Denk aan Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool.

Waarom kiezen voor NL-Housing?

Wanneer u de huisvesting van werknemers uitbesteedt aan NL-Housing weet u zeker dat alles goed is geregeld en u vrijwel niet meer hoeft om te kijken naar de huisvesting van uw personeel. 

  • All-in prijzen voor huisvesting
  • Beste flexibele voorwaarden op de markt
  • Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • Snel, professioneel en betrouwbaar
  • Bekendste verhuurmakelaar van het Noorden

All-in tarief

Wij hanteren een All-in tarief. Op deze manier weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Een woning bevat de benodigde voorzieningen zoals gas, licht, water, keukenapparaat, WIFI en TV. Huurtermijnen starten bij ons al vanaf een week. Verder zijn onze voorwaarden flexibel, daarom is het fijn samenwerken. We hebben niet voor niets al voor duizenden expats huisvesting geregeld!

Over NL-Housing

Met NL-Housing is altijd alles goed geregeld. Waarom? Wij hebben een passie voor het vak en zorgen dat elke expat of buitenlandse werknemer een prachtig gemeubileerde woning krijgt. Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel huisvesting voor buitenlandse werknemers mogen regelen. Denk aan meer dan duizend in het noorden. Daardoor hebben wij ervaring in personeelshuisvesting kunnen opbouwen en noemen wij onszelf dé verhuurmakelaar van het noorden. 

Neem contact op voor arbeidershuisvesting in Groningen

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u direct telefonisch contact opnemen of u kunt ons contactformulier invullen. Een telefoontje is al genoeg om uw vraagstuk uit handen te nemen.