Diensten

Onze diensten

Schoonmaak

Bij wissel

Afvalservice

Containers bij de weg

Storingsdienst

24/7 bereikbaar

Schoonmaak 

Nieuwe bewoners geven wij graag een warm welkom. De eerste indruk van hun tijdelijke woning is vaak bepalend voor hun verblijf in ons land. Daarom zorgen wij dat ze aankomen in een huis dat er piekfijn uitziet. Vindt er een wisseling van bewoner(s) plaats? Dan laten wij de woning altijd brandschoon achter. En ook tijdens de bewoning kunnen we tussentijds schoonmaken.

 

Schoonmaak
Schoonmaak

Afvalservice 

Het Nederlandse containerbeleid kan best ingewikkeld zijn – helemaal voor iemand die onze taal niet machtig is. Inzameldata verschillen per gemeente. Bovendien kunnen ze wijzigen gedurende het jaar en tijdens feestdagen. Welke container mag wanneer aan de weg? Elke woning krijgt van ons standaard een afvalschema voor het hele jaar. Daarnaast kunnen wij bewoners een handje helpen door kosteloos de containers bij de weg te zetten. En bij een overschot aan afval zorgen wij dat dit snel opgehaald wordt.

Storingsdienst

Last van een lekkende kraan? Valt de stroom plotseling uit? Of ondervinden bewoners andere problemen? Wij staan altijd klaar voor het melden en oplossen van storingen. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Ook in het weekend kunnen bewoners en werkgevers storingen doorgeven. Bij spoed zetten we maatregelen direct in werking, zodat het probleem zo mogelijk wordt opgelost.

Schoonmaak