Over ons

Dit zijn wij 

Expats en buitenlandse medewerkers verdienen hoogwaardige huisvesting. Een gevoel van thuis, ook in het buitenland. NL-Housing is een betrouwbare huisvestingspartner met oog voor de mens. Wat ons drijft is het matchen van vraag en aanbod. Huurders volledig ontzorgen met adequate service. En hardwerkende mensen uit het buitenland een thuis geven in Groningen. Wij zijn uw huisvestigingspartner voor al uw personeel in het Eemshavengebied.

Dit doen wij 

Wij zorgen goed voor uw personeel. Met een grote verscheidenheid aan woningen biedt NL-Housing altijd huisvesting op maat. Van productiepersoneel tot directie: elke werknemer kan rekenen op een passende woning. Een veilig onderkomen tijdens het verblijf in ons land, of dit nu long stay of short stay is. We hanteren flexibele voorwaarden; huurtermijnen starten bij ons al vanaf een week. Woningen zijn instapklaar en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. En met ons all-in tarief komt u nooit voor verrassingen te staan.

All-in personeelshuisvesting in Groningen 

Personeelshuisvesting in Groningen nodig voor uw buitenlandse werknemers? Met hoogwaardige all-in huisvesting geven wij een kleur aan hun tijd in Nederland. Onze appartementen, eengezinswoningen en vrijstaande huizen zijn volledig ingericht en worden turnkey opgeleverd. Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. NL-Housing is uw betrouwbare huisvestingspartner voor de regio Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool.