Eigen woning verhuren Zoetermeer

Uw eigen woning verhuren in Zoetermeer? Bij NL-Housing nemen wij al het werk uit handen zodat u zorgeloos uw eigen woning kan gaan verhuren in (de omgeving van) Zoetermeer. NL-Housing helpt u graag!

Waarom tijdelijk eigen woning verhuren ?

Wanneer u van plan bent een tijd van huis weg te gaan heeft u de mogelijkheid uw eigen woning te verhuren. Daarnaast kunt u ook uw eigen woning verhuren indien u deze lastig verkocht krijgt. In beide gevallen ontvangt u maandelijks inkomsten van de tijdelijke verhuurders. Daarnaast is er in Zoetermeer veel vraag naar tijdelijke verhuur van woningen. Wacht daarom niet langer, wij helpen u graag!

Regels eigen woning verhuren Zoetermeer 

U mag helaas niet zomaar uw eigen woning in Zoetermeer gaan verhuren. Op juridisch vlak moet u aan bepaalde eisen/regels voldoen. Wij weten hier alles van en zorgen ervoor dat dit het geval is. Hierdoor weet u zeker dat u aan alle eisen voldoet en alles écht goed geregeld is indien u uw eigen woning in Zoetermeer gaat verhuren. Voor alle (juridische) vragen omtrent het verhuren van uw eigen woning kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voordelen van NL-Housing 

Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van eigen woningen, ook in de omgeving van Zoetermeer. Daarnaast bieden wij u sowieso:

  • Betrouwbaarheid én kennis van zaken
  • De beste flexibele voorwaarden op de markt
  • Vaste all-in prijzen bij tijdelijke verhuur eigen woning
  • Uitgebreid advies én een vast contactpersoon

Heeft u vragen over de mogelijkheid om uw eigen woning Zoetermeer te verhuren? Neem dan gerust contact met ons op.

Zakelijke (woning) verhuur in Zoetermeer 

Naast het feit dat wij particulieren helpen bij het tijdelijk verhuren van hun eigen woning in Zoetermeer kunnen ook gemeentes, vastgoedinvesteerders of woningcorporaties bij ons terecht. Leegstaande woningen kunnen via ons professioneel worden verhuurd. Wij bedienen dus ook de zakelijke markt.

Eigen woning gaan verhuren? Neem contact op

Bent u van plan om uw eigen woning in Zoetermeer te gaan verhuren of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!