All-in huisvesting

Voor all-in huisvesting voor personeel, buitenlands personeel of expats zit u bij NL-Housing aan het juiste adres. Sinds 2012 zijn wij uw partner op het gebied van huisvesting voor werknemers. Met een passie voor het vak zorgen wij dat elke werknemer een passende woning krijgt. Bij ons staan tevreden huurders- en verhuurders op de eerste plaats. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Kiezen voor NL-Housing 

Wanneer u voor NL-Housing kiest, kunt u een deskundige partner verwachten die u adviseert en assisteert op het gebied van uw huisvestingsvraagstuk. NL-Housing is dé verhuurmakelaar van het Noorden als het gaat om verhuren. We zijn actief in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool en nemen alle zorgen uit handen als het gaat om huisvesting voor uw werknemers of expats. Ook voor flexwerkers kunnen wij huisvesting regelen. 

De voordelen van NL-Housing

Wij bieden all-in prijzen voor arbeidershuisvesting. Verder bieden wij een 24/7 service. Dit bieden we zowel voor huurders als opdrachtgevers. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid vinden wij namelijk enorm belangrijk wanneer het gaat over de huisvesting voor uw werknemers regelen. Verder:

  • Beste flexibele voorwaarden op de markt
  • Juridisch écht goed geregeld
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • Snel, professioneel en betrouwbaar
  • Bekendste verhuurmakelaar van het Noorden 

Geïnteresseerd in onze all-in huisvesting? 

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u direct telefonisch contact opnemen of u kunt ons contactformulier invullen. Een telefoontje is al genoeg om uw vraagstuk uit handen te nemen.