Particulier huren Appingedam

Als particulier huren in Appingedam? NL-Housing is gespecialiseerd in All-in huisvesting voor buitenlandse werknemers en expats. U kunt bij ons particulier huren en verhuren in Appingedam, Delfzijl, Farmsum, Uithuizen en Roodeschool. Wij durven door onze ervaring te zeggen dat wij de huur- en verhuurmakelaar van het Noorden zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of regel direct een woning voor uw personeel. 

Waarom huren via NL-Housing?

Wij zijn sinds 2012 op de markt voor het verhuren en huren van panden, zowel particulier als zakelijk. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt ontzettend goed. Wij verhuren verschillende woningen en panden op zakelijk gebied. Wanneer u bepaalde wensen heeft, kunt u gerust contact opnemen. Dan kunnen we meteen de mogelijkheden bespreken. Hieronder hebben wij de voordelen voor u op een rij gezet. 

  • All-in prijzen
  • Beste flexibele voorwaarden op de markt
  • Jarenlange ervaring
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • Snel en professioneel
  • Betrouwbaar
  • Alle woningen zijn SNF gecertificeerd

Direct een woning voor uw personeel

Voor productiepersoneel tot directie bieden we huisvesting op maat. Elke werknemer krijgt zo een passende woning. Met ons all-in tarief weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Gas, licht, water, keukenapparatuur, WIFI en TV zijn bij een woning inbegrepen en huurtermijnen starten bij ons al vanaf een week. 

Als particulier huren in Appingedam? Neem contact op

Wanneer u bij NL-Housing terecht komt, bent u in goede handen. Wij houden van heldere communicatie en maken duidelijke afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien staat klanttevredenheid bij ons centraal. Een goede samenwerking met huurders- en verhuurders vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze opdrachtgevers en huurders.