Huisvesting personeel

All-in huisvesting voor uw personeel

Huisvesting nodig voor uw personeel? NL-Housing is gespecialiseerd in all-in huisvesting van expats en buitenlandse werknemers. Als verhuurmakelaar van het Noorden bieden wij de meeste woningen aan voor uw personeel in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool

Wij verzorgen volledig gemeubileerde woningen, appartementen en kamers voor tijdelijk personeel uit het buitenland van elk niveau. Short stay en long stay. De woningen hebben alle wenselijke voorzieningen zoals gas, licht, water, keukenapparatuur, WIFI en TV. Ze zijn daarom meteen instapklaar. Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. Zo is alles bij ons meteen helder en overzichtelijk. Door onze jarenlange ervaring met huisvesting van personeel weten wij precies wat uw wensen zijn. Daar sluiten onze woningen en service naadloos op aan.

 

Waarom NL-Housing voor huisvesting van personeel?

  • All-in prijzen voor huisvesting
  • Beste flexibele voorwaarden op de markt
  • Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • Snel, professioneel en betrouwbaar
  • Bekendste verhuurmakelaar van het Noorden

24/7 Service en kwaliteit bij huisvesting

Service en kwaliteit staan bij huisvesting van uw personeel hoog bij ons in het vaandel. We maken onze huurders wegwijs in de woning en zijn altijd bereikbaar; voor huurders én opdrachtgevers. Wanneer u als werkgever werknemers uit het buitenland haalt en voor huisvesting moet zorgen is bij ons één telefoontje voldoende. Wij ontzorgen door u het huisvestingsvraagstuk volledig uit handen te nemen.

Onze voorwaarden zijn flexibel, daarom is het fijn samenwerken.  We hebben niet voor niets al voor duizenden expats huisvesting geregeld!

NL-Housing is hét adres voor huisvesting van uw personeel in Eemshaven,  Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool!

Onze diensten

Schoonmaak

Bij wissel

Afvalservice

Containers bij de weg

Storingsdienst

24/7 bereikbaar

Waarom NL-Housing voor
huisvesting van personeel?

All-in prijzen voor huisvesting

Beste flexibele voorwaarden op de markt

Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel

Breed aanbod beschikbare woningen

Snel, professioneel en betrouwbaar

Bekendste verhuurmakelaar van het Noorden