Arbeidershuisvesting

Bent u opzoek naar arbeidershuisvesting? Dan bent u bij NL-Housing aan het juiste adres. Wij bieden all-in arbeidershuisvesting voor expats en buitenlandse werknemers in Groningen.

Arbeidershuisvesting in Noord-Nederland

NL-Housing is gespecialiseerd in het aanbieden van huisvesting aan buitenlandse werknemers en expats. Wij zijn dé verhuurmakelaar van het Noorden voor de beste arbeidershuisvesting. We bieden volledig uitgeruste woningen aan in de regio’s Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Uithuizen, Appingedam en Roodeschool.

Voordelige arbeidershuisvesting van NL-Housing 

Wanneer u arbeidershuisvesting regelt via NL-Housing brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Hierbij de belangrijkste op een rijtje:

  • All-in prijzen voor huisvesting
  • Jarenlange ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Altijd een breed aanbod beschikbaar

Wij verzorgen altijd gemeubileerde woningen die van alle gemakken voorzien zijn. De woningen zijn geschikt voor lang of kortverblijf.

Arbeiders huisvesting regelen binnen één telefoontje

Wilt u snel en gemakkelijk huisvesting regelen voor uw werknemers. Neem dan direct contact op met onze specialisten. Dit kan via ons contactformulierContact opnemen of door ons te bellen. Wij gaan direct voor u aan de slag en leveren snel de perfecte huisvesting.