Arbeidsmigranten huisvesten

Wilt u arbeidsmigranten huisvesten?

Dan zit u bij NL-Housing aan het juiste adres. Wij als huisvesting partner van het noorden, bieden wij hoogwaardige woningen voor personeel, beschikbaar in verschillende plaatsen. Wij bieden huisvesting in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool.

 

Waarom kiezen voor NL-Housing

Wij zetten onze huurders en verhuurders op de eerste plaats. Een 24/7 storingsdienst is altijd bereikbaar wanneer u met problemen kampt. Ook in het weekend kunnen storingen worden doorgegeven. Wij proberen problemen zo snel mogelijk op te lossen. 

  • All-in prijzen voor huisvesting
  • Beste flexibele voorwaarden op de markt
  • Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • Snel, professioneel en betrouwbaar
  • Bekendste verhuurmakelaar van het Noorden

Goed wonen is een eerste levensbehoefte

Wanneer u een goede woning voor uw personeel regelt, zorgt dit ervoor dat ze gelukkig zijn en gemotiveerd blijven. Wij bieden daarom ook woningen aan waar wooncomfort optimaal is. Onze woningen zijn van topkwaliteit, zowel op bouwkundig gebied als inrichting. Daarnaast zijn onze woningen SNF-gecertificeerd als teken van veiligheid. 

Geïnteresseerd in onze all-in huisvesting? 

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u direct telefonisch contact opnemen of u kunt ons contactformulier invullen. Een telefoontje is al genoeg om uw vraagstuk uit handen te nemen.