Tijdelijke huisvesting

Zoekt u momenteel tijdelijke huisvesting voor uw werknemers? Dan bent u hier bij NL-Housing Groningen aan het juiste adres. Wij voorzien uw personeel van een huis in bijvoorbeeld: ‘Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool’. Wij hebben jarenlange ervaring met het huisvesten van werknemers. Of uw werknemers voor langere tijd blijven of voor een kort project, wij spelen hier direct op in met een passende woning. Of het nu voor een week of voor een jaar is, wij bieden huisvesting op maat.

Tijdelijke huisvesting met complete woningen in Groningen

NL-Housing is gespecialiseerd in het verzorgen van complete woningen voor buitenlandse medewerkers. De woningen die in de provincie Groningen staan zijn voorzien van alles wat nodig is in eerste instantie. Denk hierbij aan gas, licht, water, keukenapparatuur, internet en televisie. Deze voorzieningen zitten allemaal bij de prijs inbegrepen en dat maakt ons juist zo overzichtelijk.

De voordelen voor tijdelijke huisvesting in Groningen en omgeving

  • Woningen over meerdere plaatsen beschikbaar in de provincie Groningen
  • Woningen beschikbaar voor een kort of lang verblijf
  • Woningen voorzien van verschillende faciliteiten
  • Jarenlange ervaring met tijdelijke huisvesting in Groningen
  • Altijd bereikbaar voor u en uw personeel

Over NL-Housing

Sinds 2012 zijn wij uw partner op het gebied van huisvesting voor personeel. Met een passie voor het vak zorgen wij dat elke Expat / (buitenlandse) werknemer een passende woning krijgt. Vraag en aanbod laten matchen en tevreden huurders- en verhuurders is onze drive. Met onze specialistische kennis hebben wij in de afgelopen jaren voor duizenden Expats woningen verzorgd in het Eemshaven gebied. 

Neem contact op voor een afspraak voor tijdelijke huisvesting 

Bij interesse voor een kort of lang verblijf voor uw buitenlands personeel in de Groningen kunt u contact opnemen. We zullen u de opties voorstellen die op dat moment beschikbaar zijn. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze opdrachtgevers en huurders.