Personeel huisvesting

Zoekt u personeel huisvesting? NL-Housing biedt huisvesting van personeel uit het buitenland. Wij zijn sinds 2012 gespecialiseerd in huisvesting van buitenlandse werknemers en expats in het Noord Nederland. Denk bijvoorbeeld aan productiepersoneel en aan directie. NL-Housing is actief in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool. Het maakt niet uit voor hoe lang u huisvesting nodig heeft. Wij staan voor u klaar!

Totale ontzorging bij NL-Housing

Wanneer u bij NL-Housing uw personeel huisvesting regelt, wordt u volledig ontzorgd. Dit doen wij door:
● Een all-in prijs te bieden waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.
● Wij bieden altijd huisvesting op maat.
● Volledig gemeubileerde woningen, appartementen en kamers te bieden.
● Door onze jarenlange ervaring met huisvesting van personeel weten wij precies wat uw wensen zijn.
● Voor langere tijd of voor kortere projecten kunt u huisvesting via ons regelen.
● Wij zijn helder in communicatie en staan 24/7 klaar voor de huurder en opdrachtgevers.

Kwalitatief hoogwaardige huisvesting

NL-Housing is gespecialiseerd in huisvesting voor buitenlandse werknemers en expats. Onze huisvesting is kwalitatief hoogwaardig. U huurt bij ons woningen, appartementen en kamers die voorzien zijn van gas, water, licht, keukenapparatuur, WiFi en TV. Bent u direct op zoek naar huisvesting voor uw werknemers? Huurtermijnen kunnen bij ons vanaf één week al starten. Bovendien verhuren wij onze huisvesting op lange en korte termijn. Wij bieden werknemers graag een thuis waar zij zich welkom voelen!

Personeel huisvesting direct regelen?

Vanaf het eerste moment wordt u goed geholpen. Door onze snelle en professionele communicatie weet u precies waar u aan toe bent. Een goede samenwerking tussen huurder en verhuurder staat bij ons hoog in het vaandel. Meer weten of geïnteresseerd in huisvesting voor werknemers van NL-Housing? Neem contact met ons op via de telefoon of via ons contactformulier.