Huisvesting buitenlandse werknemers

Op zoek naar huisvesting voor buitenlandse werknemers? NL-Housing is dé verhuurmakelaar van het noorden. Sinds 2012 zijn wij partner op het gebied van huisvesting voor buitenlandse werknemers en expats. U kunt bij ons volledig gemeubileerde woningen huren. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

 

Waarom kiezen voor NL-Housing

Wij zetten onze huurders en verhuurders op de eerste plaats. Een 24/7 storingsdienst is altijd bereikbaar wanneer u met problemen kampt. Ook in het weekend kunnen storingen worden doorgegeven. Wij proberen problemen zo snel mogelijk op te lossen. 

  • All-in prijzen voor huisvesting
  • Beste flexibele voorwaarden op de markt
  • Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • Snel, professioneel en betrouwbaar
  • Bekendste verhuurmakelaar van het Noorden

Goed wonen is een eerste levensbehoefte

Wanneer u een goede woning voor uw personeel regelt, zorgt dit ervoor dat ze gelukkig zijn en gemotiveerd blijven. Wij bieden daarom ook woningen aan waar wooncomfort optimaal is. Onze woningen zijn van topkwaliteit, zowel op bouwkundig gebied als inrichting. Daarnaast zijn onze woningen SNF-gecertificeerd als teken van veiligheid. 

Geïnteresseerd in onze all-in huisvesting? 

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u direct telefonisch contact opnemen of u kunt ons contactformulier invullen. Een telefoontje is al genoeg om uw vraagstuk uit handen te nemen.