Huisvesting buitenlandse werknemers

Op zoek naar huisvesting voor buitenlandse werknemers? NL-Housing is dé verhuurmakelaar van het noorden. Sinds 2012 zijn wij partner op het gebied van huisvesting voor buitenlandse werknemers en expats. U kunt bij ons volledig gemeubileerde woningen huren. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor NL-Housing?

Wij hebben jarenlange ervaring in huisvesting voor personeel en breed aanbod aan beschikbare woningen opgebouwd. Met ons all-in tarief weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze voorwaarden zijn enorm flexibel en huurtermijnen starten bij ons al vanaf een week en zijn instapklaar. De huurwoningen zijn SNF gecertificeerd en beschikken over de wenselijke basisbehoeftes zodat uw werknemers snel kunnen intrekken. Denk aan:
• Meubilair
• Gas, water licht
• Keukenapparatuur
• Wi-Fi
• Televisie
Verder zijn wij van heldere communicatie en korte lijnen. Een goede samenwerking met huurders- en verhuurders staat bij ons op de eerste plaats. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar voor onze huurders en opdrachtgevers.

Over NL-Housing

Met NL-Housing is altijd alles goed geregeld. Waarom? Wij hebben een passie voor het vak en zorgen dat elke expat of buitenlandse werknemer een prachtig gemeubileerde woning krijgt. Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel huisvesting voor buitenlandse werknemers mogen regelen. Denk aan meer dan duizend in het noorden. Daardoor hebben wij ervaring in personeelshuisvesting kunnen opbouwen en noemen wij onszelf dé verhuurmakelaar van het noorden. Meer weten over ons? Klik dan hier.

Huisvesting Buitenlandse Werknemers direct regelen?

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u direct telefonisch contact opnemen of u kunt ons contactformulier invullen. Een telefoontje is al genoeg om uw vraagstuk uit handen te nemen.