Huurwoningen Appingedam Delfzijl

Groningse huurwoningen voor uw personeel

NL-Housing verzorgt huurwoningen voor (tijdelijk) personeel in de omgeving van Groningen. Dit doen we op een snelle en efficiënte manier. Appingedam en Delfzijl zijn twee van de regio’s waar we op dit moment actief zijn. Bent u in die regio’s op zoek naar een huurwoning voor uw werknemers? Dan komen we graag met u in contact om te zien wat we voor u kunnen en mogen betekenen.

De beste voorwaarden voor huurwoningen

Wij hanteren flexibele voorwaarden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de huisvesting van uw personeel. Zo verhuren wij onze huurwoningen bijvoorbeeld al vanaf één week. Daarnaast kunnen uw werknemers de huurwoning meteen betrekken, omdat al onze huurwoningen volledig gemeubileerd zijn. Uiteraard zijn de basisvoorzieningen ook aanwezig, zoals gas, licht, water, keukenapparatuur, Wi-Fi en een TV. En heeft u aanvullende wensen? Dan bespreken we die graag met u.

Wonen in Appingedam of Delfzijl

In de gemeente Eemsdelta, waaronder Appingedam en Delfzijl vallen, is het fijn wonen. Het brengt uw werknemers de rust die ze na een werkdag vast en zeker kunnen gebruiken. Ook is de verbinding met Groningen optimaal ingericht. Met de auto of het openbaar vervoer reizen uw werknemers zo van en naar Groningen.

Waarom NL-Housing de beste keuze is

Wij dragen zorg voor de huisvesting van tijdelijke werknemers en expats, zodat u dat niet hoeft te doen. U hoeft alleen nog maar contact met ons op te nemen. Wij regelen de rest. Naast Appingedam en Delfzijl zijn we ook werkzaam in de volgende regio’s: Eemshaven, Farmsum, Uithuizen en Roodeschool. Een keuze voor NL-Housing betekent dat de huisvesting van uw personeel snel geregeld is.

Neem contact met ons op

Wij gaan iedere dag weer voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Alleen wanneer de huurders én de verhuurders tevreden zijn, zijn wij dat ook. Daar werken realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op via +316 42 23 62 65 of stuur een mail naar rentals@nl-housing.nl.