NL-Housing Appingedam

Bij NL-Housing gevestigd in Appingedam, zorgen wij voor uw buitenlandse medewerkers. Een kort of lang verblijf is beide mogelijk en juist dat flexibele maakt ons tot wie we nu zijn. Wij hebben woningen voor u die direct klaar zijn voor gebruik. De woningen zijn gevestigd in het noorden van Groningen en bevatten gas, licht, water, keukenapparatuur, WIFI en een TV. Deze voorzieningen zijn met de prijs inbegrepen en zo willen wij overzichtelijk zijn.

Waarom NL-Housing Appingedam voor huisvesting van uw personeel?

We staan als bedrijf voor service en kwaliteit, zo zijn we altijd bereikbaar en bent u met één telefoontje geholpen. Wij nemen uw vraagstuk over arbeidershuisvesting uit handen. De huisvestingen voor uw personeel staan in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool!

Voordelen van NL-Housing Appingedam

Naast de hierboven genoemde kwaliteiten staan hieronder nog de voordelen van All-in Huisvesting Groningen:

  • All-in prijzen voor uw huisvesting
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel
  • Service & kwaliteit
  • Betrouwbaar & professioneel
  • Flexibel

Over NL-Housing Appingedam

Bij NL-Housing staan alle afspraken en zaken als een huis. Dat komt door de ervaring die we hebben en daardoor dus alles goed op een rijtje hebben. Er zijn alleen in het noorden al meer dan 1000 mensen u voor gegaan. Daardoor hebben we ervaring en zijn we zeer betrouwbaar.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? 

Neem contact met ons op voor vragen of maak een afspraak. Bij interesse van onze diensten kunt u ons ook meteen telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag met uw vraagstuk op het gebied van personeelshuisvesting.