Huurwoning Zuidbroek

De beste huurwoningen in Zuidbroek

Bij NL-Housing zorgen we voor de beste (tijdelijke) huurwoningen voor uw personeel. U vindt ons op vele mooie locaties in het Noorden, waaronder in Zuidbroek. Dus bent u op zoek naar een goede huurwoning in Zuidbroek? Lees dan snel meer over onze huurwoningen én aantrekkelijke voorwaarden!

Een huurwoning voor uw personeel

Het maakt bij ons niet uit of uw personeel voor een korte of een langere periode een woning nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in huisvesting in de breedste zin van het woord. Daarom starten de huurtermijnen bij ons al vanaf één week. Daarnaast heeft de huurwoning alles wat uw personeel nodig heeft om er prettig te kunnen wonen. Zo is de huurwoning volledig gemeubileerd en zijn de volgende basisvoorzieningen aanwezig: gas, licht, water, keukenapparatuur, Wi-Fi en TV.

Wonen in het prachtige Zuidbroek

Zuidbroek heeft een rijke geschiedenis en is er veel te doen. Daarnaast is er uiteraard een goede verbinding met Groningen via de A7. Reizen met het openbaar vervoer is ook geen enkel probleem. Zo ben je met de trein in 20 minuten in het centrum van Groningen. Zuidbroek biedt werknemers dus een goede balans tussen werk en privé.

Over NL-Housing

NL-Housing verzorgt tijdelijke huisvesting in het noorden van Groningen voor expats en tijdelijke werknemers. Wij zijn erop gericht om u als werkgever alles uit handen te nemen en de huisvesting geheel te verzorgen. Daarom is de huisvesting van uw personeel, bijvoorbeeld in Zuidbroek, vaak al met één telefoontje geregeld. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Regel uw huisvesting bij dé specialist van het Noorden

Wij kunnen op het gebied van huisvesting veel voor u betekenen. Daarom gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek om te zien wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via +316 42 23 62 65 of rentals@nl-housing.nl. Hopelijk tot snel!