Huisvesting Flexwerkers

Zoekt u tijdelijke huisvesting voor uw flexwerkers? Dan bent u bij NL-Housing aan het juiste adres. NL-Housing is gespecialiseerd in de huisvesting van flexwerkers, expats en buitenlandse werknemers. Met onze jarenlange ervaring zoeken wij het
perfecte huis voor uw flexwerkers.

Werkwijze huisvesting flexwerkers 

Het proces dat wij hanteren is voor de huisvesting van flexwerkers is eenvoudig. De werkgever belt met zijn vraagstuk en wij nemen vanaf dan al het werk uit handen. Het enige wat wij moeten weten is het volgende:

1. Hoelang blijft de flexwerker?
2. Waar wil de flexwerkers zijn/haar huisvesting?
3. Wat voor verblijf zoekt u voor de flexwerker?

Zodra we dit weten gaan wij op zoek naar de beste huisvesting voor uw flexwerkers. De rest van het proces hoeft u niks meer te doen, tot wij het huis hebben gevonden.


Grootte huisvesting flexwerkers

Ons aanbod in huisvesting varieert van appartementen voor één persoon tot huizen voor maximaal zes personen. Waar u ook naar zoekt, NL−Housing heeft altijd per direct een woning beschikbaar voor uw werknemers.


Onze garanties en voorwaarden

We hanteren een all-in tarief. Dit betekent dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Alle benodigde voorzieningen zitten in de woning die u huurt: Wifi, TV, gas, licht, water en keukenapparatuur. Daarbij is één van onze voorwaarden het feit dat u al voor één week een woning kan huren voor uw flexwerkers.

Contact huisvesting flexwerkers

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.