Huisvesting werknemers

Huisvesting voor werknemers nodig? Bij NL-Housing bieden wij all-in huisvesting voor expats en buitenlandse werknemers. Neem direct contact op als u op de korte termijn huisvesting zoekt voor één of meerdere werknemers, wij gaan direct voor u aan de slag!


Huisvesting werknemers Noord Nederland 

Voor huisvesting van uw werknemers in het Noorden van Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé verhuurmakelaar van het Noorden voor huisvesting van uw (buitenlandse) werknemers. Wij bieden u volledig gemeubileerde woningen aan in de regio’s Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Uithuizen, Appingedam en Roodeschool.


Voordelen huisvesting via NL-Housing

Wanneer u via NL-Housing huisvesting regelt voor uw werknemers kunt u sowieso rekenen op de volgende voordelen:

  • Altijd de scherpste all-in prijzen
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • Meest flexibele voorwaarden op de markt
  • 24/7 service & kwaliteit bij huisvesting

Wij zijn altijd bereikbaar. Voor huurders én opdrachtgevers. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn belangrijk wanneer u huisvesting regelt voor uw werknemers. Wij zijn sinds 2012 partner op de het gebied van huisvesting voor personeel. Nieuwsgierig wie wij zijn? Bekijk gerust onze over ons pagina.

Huisvesting werknemers direct regelen 

Wilt u de huisvesting van uw werknemers zo snel mogelijk regelen? Neem dan direct contact op met NL-Housing. Dit kan via ons formulier of telefonisch. Wij kunnen direct voor u aan de slag gaan om de perfecte huisvesting voor uw werknemers te vinden.