Tijdelijke huisvesting voor uw personeel in omgeving Groningen

Tijdelijke huisvesting in de provincie Groningen is waar u naar zoekt? Wij bieden tijdelijke huisvesting voor uw personeel in verschillende plaatsen in Groningen. Wij zijn met name actief in de volgende regio’s Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool.

Compleet verzorgde huisvesting Groningen

NL-Housing is gespecialiseerd in het verzorgen van tijdelijke huisvesting in het noorden van Groningen, voor bijvoorbeeld expats of buitenlandse werknemers. De woningen die wij in Groningen aanbieden zijn volledig gemeubileerd en zijn van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan keukenapparatuur, internet, televisie, gas, water en licht. Al deze voorzieningen voor tijdelijke huisvesting in Groningen zijn dan ook bij de prijs inbegrepen. Daarom weet u bij NL-Housing altijd exact waar u aan toe bent.

Kies voor NL-Housing voor tijdelijke huisvesting!

NL-Housing is gespecialiseerd in het verzorgen van tijdelijke huisvesting in het noorden van Groningen. Hierbij kunt u denken aan de volgende plaatsen; Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool. Hierbij onze belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Tijdelijke huisvesting van personeel in Groningen met één telefoontje geregeld
  • Altijd appartementen, woningen en kamers in Groningen beschikbaar
  • Elk gewenste huurperiode mogelijk, ook kort
  • Altijd bereikbaar voor u én uw personeel
  • Jarenlange ervaring met tijdelijks huisvesting in Groningen

Neem contact op voor tijdelijke huisvesting Groningen

Als u op de korte of lange termijn tijdelijke huisvesting in de provincie Groningen nodig heeft kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan vrijblijvend met u de mogelijkheden bespreken. Daarnaast bieden wij ook all-in ondersteuning bij het verhuren van eigen woning in Groningen.