Huisvesting Delfzijl

Uw huisvesting in Delfzijl snel geregeld! 

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw personeel in de regio Delfzijl? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken! Bij NL-Housing zijn we gespecialiseerd in het vinden van de juiste (tijdelijke) huisvesting voor uw personeel. We zijn niet voor niets een van de grootste huisvestingsautoriteiten in het Noorden. Daarom vertellen we u graag meer over ons aanbod én aantrekkelijke (huur)voorwaarden.

De beste huurwoningen voor uw personeel 

We zorgen ervoor dat de huisvesting snel en goed geregeld is. Daarvoor zijn we 24/7 bereikbaar. U kunt dus altijd bij ons terecht met uw vragen en/of opmerkingen. Daarnaast hanteren we flexibele en aantrekkelijke voorwaarden, zodat u straks niet meer om ons heen kunt. Zo kunt u een huurwoning in Delfzijl huren voor een korte of langere periode, omdat de huurtermijnen al starten vanaf één week.

Iedere huurwoning van NL-Housing beschikt over alle basisbehoeftes: meubilair, gas, licht, water, keukenapparatuur, Wi-Fi en TV. Dit betekent dat uw medewerkers snel in de woning kunnen trekken en deze zich eigen kunnen maken. Samen met u doen we er alles aan om hen zich snel thuis te laten voelen in Delfzijl.

Wonen in de mooie havenstad Delfzijl 

De stad Delfzijl is eeuwig verbonden met het water. De haven van Delfzijl is namelijk de belangrijkste in het noorden van Nederland. Uiteraard is er daarnaast ook genoeg te doen in deze stad. Ook beschikt Delfzijl over een goede verbinding met Groningen en ben je met de auto in een dik half uur in Groningen. Daarmee biedt huisvesting in Delfzijl uw werknemers een goede balans tussen werk en privé.

Voor goede huisvesting kiest u NL-Housing 

NL-Housing regelt tijdelijke huisvesting in de regio Groningen voor expats en tijdelijke werknemers. Wij willen u als werkgever daarmee alles uit handen nemen. Daarom is de huisvesting van uw personeel, bijvoorbeeld in Delfzijl, vaak al met één telefoontje geregeld. Wij kunnen op het gebied van huisvesting dus veel voor u betekenen. We gaan graag, geheel vrijblijvend, met u in gesprek. Dan bekijken we samen wat we voor u en uw werknemers kunnen regelen. U bereikt ons via +316 42 23 62 65 of via rentals@nl-housing.nl. We hopen snel van u te mogen horen!