Verhuurmakelaar Groningen

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Groningen? NL-Housing staat is dé verhuurmakelaar van het Noorden als het gaat om verhuren. We zijn actief in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool en nemen alle zorgen uit handen als het gaat om het verhuren van uw woning in Groningen en omgeving.

Waarom kiezen voor NL-Housing verhuurmakelaar Groningen?

Sinds 2012 zijn wij verhuurmakelaar en durven ons dé verhuurmakelaar van het Noorden te noemen. Bovendien staat klanttevredenheid bij ons op de eerste plaats. Meer informatie over NL-Housing vind je hier.
• Beste flexibele voorwaarden op de markt
• Juridisch écht goed geregeld
• Breed aanbod beschikbare woningen
• Snel, professioneel en betrouwbaar
• Bekendste verhuurmakelaar van het Noorden

Uw eigen woning verhuren

Wanneer u uw eigen woning wilt verhuren, moet u op juridisch gebied aan bepaalde eisen en regels voldoen. NL-Housing heeft al jarenlange ervaring in het verhuren van woningen. Onze juridische kennis over verhuren van woningen is daardoor enorm. Wij weten precies wat belangrijk is en zorgen ervoor dat u aan alle eisen voldoet. Zo kunt u met een gerust hart uw woning verhuren. Voor alle (juridische) vragen omtrent het verhuren van uw eigen woning, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Naast particulier ook zakelijk

Wanneer u op zoek bent naar een verhuurmakelaar in Groningen, kunnen wij u als particulier helpen maar ook op zakelijk gebied helpen wij graag. Denk aan vastgoedinvesteerders, woningcorporaties en gemeenten. Leegstaande woningen kunnen via ons op professionele wijze worden verhuurd.

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, mailen of ons contactformulier invullen. Door onze snelle en professionele communicatie weet u precies waar u aan toe bent. Wij nemen alle zorgen uit handen wanneer u als particulier of zakelijk panden wilt verhuren.