Verhuren

Eigen woning verhuren aan expats 

Expats en (buitenlandse) werknemers een fijn onderkomen bieden? Een eigen woning verhuren aan expats geeft veel voordelen. Vertrekt u bijvoorbeeld zelf voor langere tijd naar het buitenland? Dan laat u uw woning liever niet leeg achter. Bovendien betekent verhuren een mooie bron van inkomsten.

NL-Housing maakt een eigen woning verhuren toegankelijk. Binnen mum van tijd hebben wij een geschikte huurder gevonden. Alle administratieve taken handelen wij netjes af. En naar ingewikkelde juridische verplichtingen geen omkijken meer. Wij zorgen dat u alles keurig geregeld heeft.

Waarom tijdelijk verhuren via NL-Housing? 

  • Maandelijkse bron van inkomsten
  • Uw woning niet leeg achterlaten
  • Juridisch goed geregeld
  • Voor bedrijven en particulieren

Tijdelijke verhuur woning 

Van plan om tijdelijk te verhuren? Daar komt vaak heel wat bij kijken. Denk aan het opstellen (en op tijd beëindigen) van huurovereenkomsten. En hoe zit het ook alweer met klein- en grootschalig onderhoud? Met NL-Housing als verhuurpartner is de tijdelijke verhuur van uw woning in goede handen.

In het verleden voor nare verrassingen komen te staan? Niet bij ons. Wij zorgen dat u juridisch de zaken goed op orde heeft. Een verhuurder heeft namelijk bepaalde rechten en plichten. Zo bent u verplicht om onderhoud te plegen en grote reparaties uit te voeren. Tegelijkertijd heeft u het recht op tijdige betaling van de huur én op een huurder die geen overlast veroorzaakt.

Woning verhuren in Groningen

Tijdelijk verhuren kan uitkomst bieden als de verkoop van uw woning niet wil vlotten. Verhuren volgens de Leegstandwet is een uitstekende optie om een te koop staande woning te verhuren. Ervaring leert bovendien dat bewoonde woningen beter verkopen! Ook vastgoedinvesteerders, woningcorporaties en gemeenten kunnen bij ons een woning verhuren in Groningen. Leegstaand onroerend professioneel laten verhuren? Wij zorgen er goed voor, zodat het pand inkomsten blijft genereren.