NL-Housing biedt huisvesting op maat

Wij bieden u huisvesting op maat voor uw personeel. NL-Housing is gespecialiseerd in de huisvesting van expats en buitenlandse werknemers. Wij bieden huisvesting in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool.

Huisvesting op maat

Wij van NL-Housing verzorgen all-in huisvesting op maat voor uw werknemers. Dit betekent dat de woningen die wij aanbieden volledig gemeubileerd zijn. De woningen zijn beschikbaar voor zowel short stay als long stay. Verder beschikken alle woningen over de wenselijke voorzieningen zoals gas, licht, water, keukenapparatuur, WIFI en TV. Deze voorzieningen zijn inbegrepen bij de prijs. Met onze ervaring kunnen wij ons aanbod precies aansluiten op uw wensen. Bekijk hier ons aanbod. 

Voordeligste huisvesting in Groningen

Wanneer u huisvesting regelt bij NL-Housing ervaart u vele voordelen. U kunt er sowieso op rekenen dat wij u het volgende bieden:

  • All-in prijzen voor huisvesting
  • Beste flexibele voorwaarden op de markt
  • 24/7 service
  • Breed aanbod beschikbare woningen

Wij bieden 24/7 service. Dit doen we voor zowel huurders als opdrachtgevers. Na slechts één belletje kunnen wij u direct van dienst zijn. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid vinden wij namelijk enorm belangrijk wanneer het gaat over de huisvesting voor uw werknemers regelen.

Huren en verhuren bij NL-Housing

Naast het huren van huisvesting op maat, is het bij NL-Housing ook mogelijk om uw eigen woning of leegstaand, onroerend goed te verhuren. Wij nemen de volledige huurzorg uit handen en u krijgt maandelijks uw geld.

Huisvesting op maat, direct geregeld

Wilt u huisvesting op maat of heeft u vragen over onze diensten. Neem dan direct contact op met een van onze specialisten. Wij gaan direct aan de slag om de perfecte huisvesting te vinden voor uw werknemers.