NL Housing

All-in huisvesting voor uw personeel

Personeelshuisvesting op maat 

Arbeidsmigranten verdienen een aangenaam verblijf in ons land. Langdurig weg van huis of kortstondig op bezoek? NL-Housing zet zich in voor kwalitatieve personeelshuisvesting op maat. Ons streven: ook in het buitenland een gevoel van thuis creëren. Voor iedere expat en buitenlandse werknemer vinden wij een passende woning.

All-in personeelshuisvesting in Groningen 

Personeelshuisvesting in Groningen nodig voor uw buitenlandse werknemers? Met hoogwaardige all-in huisvesting geven wij een kleur aan hun tijd in Nederland. Onze appartementen, eengezinswoningen en vrijstaande huizen zijn volledig ingericht en worden turnkey opgeleverd. Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. NL-Housing is uw betrouwbare huisvestingspartner voor de regio Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool.

Onze diensten

Schoonmaak

Bij wissel

Afvalservice

Containers bij de weg

Storingsdienst

24/7 bereikbaar

Waarom NL-Housing voor
huisvesting van personeel?

All-in prijzen voor huisvesting

Beste flexibele voorwaarden op de markt

Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel

Breed aanbod beschikbare woningen

Snel, professioneel en betrouwbaar

Bekendste verhuurmakelaar van het Noorden

Snel, professioneel en betrouwbaar 

Service en kwaliteit voeren bij ons de boventoon. We bezorgen huurders graag een goede start door ze wegwijs te maken in hun nieuwe woning. Zijn er toch nog vragen of problemen? Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar voor meldingen door huurders én werkgevers. En dankzij onze schoonmaak- en afvaldiensten staan woningen er altijd op-en-top bij. Bewoner blij, verhuurder blij.

Huisvesting vinden voor een werknemer uit het buitenland? Bij ons is dat met één telefoontje geregeld. Huurtermijnen starten bij ons al vanaf een week. Deze flexibele voorwaarden maken het fijn samenwerken. Niet voor niets zijn wij de bekendste huisvestingspartner van het noorden!