Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

DIRECT EEN WONING VOOR UW PERSONEEL

Wanneer u als werkgever werknemers uit het buitenland haalt dient u voor huisvesting te zorgen. Bij NL-Housing bent u aan het juiste adres om dit voor u te regelen. Eén telefoontje is voldoende om u dit vraagstuk volledig uit handen te nemen. Wij bieden woningen, appartementen en kamers voor alle soorten werknemers in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool. Voor productiepersoneel tot directie bieden we huisvesting op maat. Elke werknemer krijgt zo een passende woning.

LONG STAY & SHORT STAY

Wij hebben jarenlange ervaring met het huisvesten van werknemers. Of uw werknemers voor langere tijd blijven of voor een kort project, wij spelen hier direct op in met een passende woning. Of het nu voor een week of voor een jaar is.

ALL-IN TARIEF & FLEXIBELE VOORWAARDEN

Met ons all-in tarief weet u meteen waar u aan toe ben. U komt achteraf niet voor verrassingen te staan. U huurt bij ons een woning met alle benodigde voorzieningen inbegrepen zoals gas, licht, water, keukenapparatuur, WIFI en TV. Daarnaast hebben wij de meest flexibele voorwaarden op de markt. Huurtermijnen starten bij ons al vanaf een week.

De woningen zijn direct instapklaar en onze huisvesting voldoet altijd aan de huidige wet- en regelgeving. Wij bieden werknemers een thuis waar zij zich welkom voelen zodat ze voor u goed kunnen presteren.

24/7 SERVICE & KWALITEIT

We zijn helder in onze communicatie. We reageren snel en professioneel. We vinden een goede samenwerking met huurders- en verhuurders belangrijk. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze opdrachtgevers en huurders.