Personeelshuisvesting Groningen

Voor personeelshuisvesting in Groningen zorgt NL-Housing voor uw buitenlandse medewerkers, een kort of lang verblijf is beide een optie en dat flexibele maakt ons tot wie we nu zijn! Wij hebben momenteel woningen beschikbaar waar uw werknemers direct in terecht kunnen. De woningen zitten in het noorden van Groningen en bevatten gas, licht, water, keukenapparatuur, WIFI en een TV. Deze voorzieningen zit inclusief bij de prijs in en zo willen wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

Contact opnemen

Waarom personeelshuisvesting in Groningen voor uw personeel?

NL-Housing staat als bedrijf voor service, zo zijn we 24/7 beschikbaar en bent u met één telefoontje geholpen. Wij nemen uw vraagstuk over huisvesting graag in handen. Dit is te danken door onze ervaring die we al hebben door duizenden voorgangers. De plaatsen voor een huisvesting staan in Appingedam, Delfzijl, Eemshaven, Uithuizen, Farmsum en Roodeschool!

Voordelen van personeelshuisvesting in Groningen

De voordelen hieronder op een rijtje van NL-Housing Groningen:

  • Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel
  • Altijd bereikbaar voor u en uw personeel
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • All-in prijzen voor uw huisvesting
  • Betrouwbaar & professioneel
  • Service & kwaliteit
  • Flexibel

Over NL-Housing Groningen

Bij NL-Housing staan alle afspraken en zaken als een huis, dat komt door de ervaring die we al hebben sinds 2012 en daardoor met vaste strategieën en principes werken. In het noorden zijn duizenden werknemers u voorgegaan. Hierdoor zijn we betrouwbaar en ervaren op het gebied van huisvesting. Verder zijn we 24/7 bereikbaar voor u en uw werknemers.

Bent u geïnteresseerd in onze aanbod m.b.t. huisvesting? 

Neem contact met ons op voor vragen of maak een afspraak. Bij interesse van onze diensten kunt u ook meteen bellen naar (06 422 36 265). Wij helpen u graag.