Korte huisvesting in Groningen

Een korte huisvesting in Groningen nodig? NL-Housing voorziet uw personeel van een woning in verschillende plaatsen in de provincie Groningen. Onze complete woningen zijn gevestigd in: ‘Appingedam, Delfzijl, Eemshaven, Farmsum, Roodeschool en Uithuizen’. Of dit nu voor een jaar of een week is, wij bieden huisvesting voor elke tijdsduur.

Korte huisvesting met complete woningen in Groningen

Wij bieden een korte huisvesting voor uw personeel in Groningen. De woningen van NL-Housing zijn compleet uitgerust met allerlei voorzieningen. Neem als voorbeeld keukenapparatuur, licht, water, gas, internet en televisie. U heeft nooit te maken met extra onverwachte kosten doordat al deze voorzieningen inclusief zijn. Zo proberen we altijd een huis als thuis te laten voelen voor het personeel.

De voordelen van NL-Housing voor een korte huisvesting in Groningen 

Hieronder een overzicht van voorbeelden over de voordelen van een korte huisvesting in Groningen:

  • Woningen over meerdere plaatsen beschikbaar in de provincie Groningen
  • Jarenlange ervaring met tijdelijke huisvesting in de provincie Groningen
  • Woningen beschikbaar voor een kort of lang verblijf
  • Woningen voorzien van verschillende faciliteiten
  • Altijd bereikbaar voor u en uw personeel
  • Geen onverwachte kosten
  • Service & kwaliteit

Informatie over NL-Housing

Sinds 2012 is onze visie om vraag en aanbod te laten verbinden en onze klanten tevreden houden. We hebben met onze ervaring al duizenden woningen verzorgd de afgelopen tien jaar. Dit maakt ons tot een betrouwbare partij voor een korte huisvesting in Groningen. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor u en uw medewerkers.

Neem contact op voor een korte huisvesting bij NL-Housing

Neem contact op voor vragen of als u een afspraak wilt maken over een huisvesting. Bij interesse voor onze huizen in Groningen kunt u ook meteen bellen naar 0596 72 69 90. Wij helpen u graag.