Arbeidsmigranten huisvesting

Bent u op zoek naar arbeidsmigranten huisvesting? NL-Housing is de huisvestingspartner van het Noorden. Wij bieden eersteklas woningen voor arbeidsmigranten in meerdere plaatsen in Groningen. U kunt hierbij denken aan woningen in Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool.

Kiezen voor NL-Housing

Waarom zou u kiezen voor NL-Housing? Omdat wij onze huurders en verhuurders op de eerste plaats zetten. Onze 24/7 storingsdienst is altijd bereikbaar voor het melden van problemen, ook in het weekend. Wij streven ernaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Uw betrouwbare partner in tijdelijke huisvesting voor werknemers en arbeidskrachte

Bij NL-Housing bieden wij niet alleen all-in prijzen voor arbeidsmigranten huisvesting, maar ook de beste flexibele voorwaarden op de markt. Met jarenlange ervaring in het huisvesten van personeel, hebben wij een ruim aanbod aan beschikbare woningen. U kunt erop vertrouwen dat wij snel, professioneel en betrouwbaar zijn in onze dienstverlening. Dit is dan ook de reden waarom wij de bekendste verhuurmakelaar zijn in het Noorden.

Goede woningen en de voordelen

Door het regelen van een goede woning voor uw personeel kunt u ervoor zorgen dat zij zich gelukkig voelen en gemotiveerd blijven. Bij ons kunt u daarom terecht voor woningen waarin het wooncomfort optimaal is. Onze woningen zijn van topkwaliteit op het gebied van zowel bouw als inrichting. Bovendien zijn onze woningen gecertificeerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF) als bewijs van veiligheid.

Contact

Bent u geïnteresseerd in arbeidsmigranten huisvesting via ons of heeft u vragen die u graag beantwoord wil hebben? U kunt direct telefonisch contact opnemen of u kunt ons contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!