Personeel en huisvesting

Voor personeel en huisvesting in Groningen zorgt NL-Housing voor uw buitenlandse medewerkers, een kort of lang verblijf is beide mogelijk en dat flexibele maakt ons zo populair. Momenteel hebben wij verschillende woningen beschikbaar voor uw personeel. De woningen zitten in het noorden van Groningen en bevatten gas, licht, water, keukenapparatuur, een televisie en WIFI. Deze voorzieningen zit inclusief bij de prijs in en zo willen wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

Waarom personeel en huisvesting bij NL-Housing?

NL-Housing is de juiste keuze voor huisvesting van uw personeel. Het bedrijf staat voor service, zo zijn we 24/7 beschikbaar en bent u met één telefoontje geholpen. Wij nemen uw vragen over huisvesting graag in handen. Dit is te danken door onze ervaring die we al hebben door vele voorgangers. De plaatsen voor een huisvesting staan in Appingedam, Delfzijl, Eemshaven, Uithuizen, Farmsum en Roodeschool! Kies voor onze huisvesting op maat. 

 

Voordelen van personeel en huisvesting bij NL-Housing 

De voordelen hieronder op een rijtje van NL-Housing Groningen:

  • Jarenlange ervaring met huisvesting van personeel
  • Altijd bereikbaar voor u en uw personeel
  • Breed aanbod beschikbare woningen
  • All-in prijzen voor uw huisvesting
  • Betrouwbaar & professioneel
  • Service & kwaliteit
  • Flexibel

 

Over NL-Housing 

Bij NL-Housing staan alle afspraken en zaken als een huis, dat komt door de ervaring die we al hebben sinds 2012 en daardoor met vaste strategieën en principes werken. In het noorden zijn er al duizenden werknemers u voorgegaan. Hierdoor zijn we betrouwbaar en ervaren op het gebied van huisvesting. Verder zijn we 24/7 bereikbaar voor u en uw werknemers.

 

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod m.b.t. personeel en huisvesting?

Neem contact met ons op voor vragen of maak een afspraak. Bij interesse van onze diensten kunt u ook meteen bellen naar 06 42 23 62 65.