Huisvesting tijdelijke werknemers

Voor huisvesting tijdelijke werknemers zit u ook bij NL-Housing aan het juiste adres. Wij zijn uw partner op het gebied van personeelshuisvesting. Door onze flexibele voorwaarden, uitstekende professionele en snelle service, hebben wij al veel arbeidsmigranten geholpen aan een mooie en fijne woonplek.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Jarenlange ervaring in huisvesting tijdelijke werknemers

NL-Housing heeft jarenlange ervaring in huisvesting voor personeel en een heel breed aanbod aan beschikbare woningen opgebouwd. Vanwege ons all-in tarief weet u precies waar u en uw personeel aan toe zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hanteren enorme flexibele voorwaarden en de huurtermijnen starten bij ons al vanaf een week. Bovendien zijn de woningen instapklaar.

SNF gecertificeerd

De huurwoningen zijn SNF gecertificeerd en beschikken over de wenselijke basisbehoeftes zodat uw werknemers snel kunnen intrekken. Denk aan:

  • Meubilair
  • Gas, water licht
  • Keukenapparatuur
  • Wi-Fi
  • Televisie

Interesse of een afspraak maken?

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u direct telefonisch contact opnemen of u kunt ons contactformulier invullen. Een telefoontje is al genoeg om uw vraagstuk uit handen te nemen!