Huisvesting medewerkers

Huisvesting voor medewerkers nodig? NL-Housing helpt u graag met all-in huisvesting voor uw personeel. Wanneer arbeidsmigranten voor een langdurige tijd of korte periode op bezoek zijn in Nederland, bieden wij personeelshuisvesting op maat aan. Een aangenaam verblijf staat bij ons op de eerste plek. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Uw partner voor huisvesting medewerkers

Wij staan erom bekend dat wij een snelle service hebben. Verder zijn wij altijd professioneel en een betrouwbare partij op het gebied van huisvesting voor uw werknemers.

Huurtermijnen vanaf één week

Voor huisvesting voor uw medewerkers uit het buitenland zit u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de bekendste huisvestingspartner van het noorden met goede voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan dat de huurtermijnen al vanaf één week kunnen starten. Meer weten over ons? Lees het hier.

Meer informatie of een afspraak?

Wanneer u huisvesting medewerkers zoekt, neem dan direct contact met ons op. Ga voor een prettige samenwerking met flexibele voorwaarden. Wij bieden hoogwaardige huisvesting aan voor personeel in de Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Uithuizen en Roodeschool.